Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
någon om någonting eller vise versa


plåster

du talade alltid om hur du ville vara
kardborren mot ögonen
brännjärn glödgat på hjässan
en force major i massorna
med matchande jeanshängslen.

aldrig bli fadd, som minnet av smärtan i en getinggadd.

vi blir så lätt plåster andra människor.
lika lätt som vi sätts
avfärdas vi.

du var alltid, i mina ögon mer än
ett rött läkemärke
men nu du,
märker du mig knappt




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-28 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström