Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från igår.

Framför mig på bordet
ligger minnen från igår,
ett slitet tummat album
med en jävla massa år.

Folk på blekta foton
ler mot kameran från nånstans
där de som gått ur tiden
lever kvar i det som fanns.

Evigt liv och fångenskap
i stelnat ögonblick
vittnar tyst om det som var
vid tiden för ett "klick".




Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-28 13:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Klicken"kommer och går.
Evigheten består.
Fin Dikt!
Tack.
2014-11-28

    ej medlem längre
Kanonbra vännen!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp