Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp


mina dagsvässade
armbågar
ordvräker omkull er
sliter målmedvetet
itu principerna
hör mamman
är i strid
argumentens sanningar
detaljstuderade
erbjud mig inte

saften
av er
generella citron


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-04-06 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander