Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en flaska vin

Som en flaska vin. När du först får syn på mig blir du lycklig. Nu har du chansen att dämpa dina inre smärtor. Du tar fram det finaste glaset ur vitrinskåpet för att jag ska känna mig extra exklusiv. Speciell. Men egentligen handlar det bara om din egna njutning. Desto mer procent jag innehåller desto fortare dricker du mig tom. Desto mer känsla, djup och kärlek jag innehåller, desto mer lotsas du älska mig. Men bara för ikväll. Imorgon kommer du att vakna upp & då är jag glömd. Tom. & du kommer att kasta mig bland de andra soporna. Som jag är eller i tusen bitar.




Fri vers av VackrareÄnLivet
Läst 579 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-29 14:47



Bookmark and Share


    Tidsljus
Överraskande bild. Lurar läsaren som bara har rubriken att utgå ifrån.
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

VackrareÄnLivet