Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Still kickin'n'screamin' (or am I dreamin'?)


Fuck off, november

November gör ett sista försök
att skörda de sköraste liven
Livet bidar i en amaryllislök
En röd, som i kärlek är given
November, du följer våra öden
Du ser vem som dras mot döden
Obönhörligt, som en hök
slår du undan alternativen

November går äntligen mot sitt slut
Snart vågar vi börja andas
Små blommor av ljus överallt slår ut
Och glöggdoft med julsång blandas
Nu utmanar vi den sista dagen
November, snart ska du vara slagen
Ljusets högtid står redan på lut
När adventsmorgonen randas

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-29 21:35



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ljusets högtid, ja det är väl mänskans påhitt då det är så deprimerande med mörkret(för att stå ut)? Och nu inte ens snö som lyser upp. Idag storm plocka grejor på uteplatsen. Fingrarna stela av köld. Kyla drar ihop värme är väl motsatsen?
2014-12-10

  Connie
Så längtansfull och vacker!
2014-11-30

  Angel of love
Gillar denna mycket.
2014-11-30

  Nanna X
väl talat. i morgon tänder vi stjärnorna och längtar ljuset.
2014-11-29

  Ronny Berk
känns som diktarjagets längtan till december ...
2014-11-29

    tramp
Jävlars vilken text !!! Som en Juni morgon :-)

Bra den behövde vi alla !
2014-11-29

  Tess74
Vilken fin
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP