Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta hjärtan, evig död

En dans över frusna tjärnar
Stilla vindar, svarta skogar
Kärlek krypandes ur hatiska ögon
Bränn mig…

En konvulsion i centrum av universum
Jorden skälver i apati
Rasande massor, förvirring
Förbittrad förtvivlan…

Svarta åar kryper mot havet
Reflektioner av stjärnor i bottenlösa brunnar
De föll, dessa jättar av gas i en avlägsen verklighet
De föll…

Hjärtan brinner i ett inferno av tvivel
I en evighet av meningslösa drömmar
Vi kom, vi såg, och vi drunknade i sorgen
Vi dog…

Kysst av helvetets mörknande flammor
Solen sjönk vemodigt i ett fruset hav
Vi kom, vi grät, och vi föll med stjärnorna
Vi föll…

Och ingenting spelade längre någon roll...




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-30 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades