Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att läka infekterade sår även om tiden går och blir till år ... ... speciellt när övergeppen ännu ostraffat får fortsätta pågå ... Ingen klagan i sig, blott ett behov att få skrifta av mig lite ...


För varje dag du stjäl ...

... blir skymningen
allt mer obeveklig
i sin förberedelse 
inför det kommand mörker
som under natten
omsluter mig
som en outhärdligt
återkommande

detaljerad påminnelse om
ditt svek 
och allt annat du 
med berått mod
och fullt medvetet
som vore det en lek
såväl gjort
som
ännu gör mot mig ... 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-11-30 05:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
läser orden
"fastnar" i bilden
fåglarna
lever med innebörden

du berör
2014-12-04

  Magica VIP
Berör!
2014-12-02

    huldran
stark, och med bilden av fåglar som flyger mot frihet.
2014-11-30

  Ronny Berk
diktarjagets smärta väl förmedlad ...
2014-11-30

  Ingrid Trolle
Plågsamt svår
läkning
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP