Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄRKLIGT


Det är märkligt.
Blåa dagar
då menar jag
verkligen
BLÅ dagar
har blivit som
helig graal
för mej.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-30 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar