Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen och fjärilen

En sång som min mamma brukade sjunga
har gång på gång funnits i mitt huvud.

Minns tydligt melodin för min farbror hade en stenkaka
med just den sången bland annat.

Jag hittade den ute på nätet, mina vänner på fb hjälpte till.
Så skulle jag sjunga den, det gick bra några strofer sedan kom tårarna.

Såg bara min älskade mamma framför mig.
Nu sjunger jag den utan tårar och
tackar mamma för alla gamla fina sånger hon lärde mig.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 611 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-01 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP