Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 dec 2014


inget särskilt

inget särskilt hände idag
föregångna julars spöke
rasslade
rosslade
jag övar en överstämma
är en dålig vän

starkare svagare
när mina roller blir för många

en dag som denna
uppstyckad i lycka
små passager att lappa
minne
ett täcke
-hur mitt hjärta exploderade
när det såg lilla älskade
natta bilar

var det syftet?
vår symbios - därför
det själviska sköna
att göra om
göra rätt?
ge en andra chans till liv

jag vill alltid minnas denna dagen
inget särskilt hände




Fri vers av ing
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-01 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stormroller
, köp en
biljett +
2014-12-02

  Ronny Berk
den intethändande dagen kan vara den händelserika
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing