Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln har absolut inget att göra med Mästers födelsedag, men på något sätt ska man ju locka läsare. Eller hur?


Sex och porr. Dikt till Mäster O., med anledning av hans tjugosjätte Födelsedag.


Min polare Mäster O. fyller tjugosex till helgen,
hoppas det blir djupa klunkar ur sjuttiocentilersbuteljen!
Skål,
Mäster O., skål för den allmänna åldersrabatten,
för arbetslösheten och förmögenhetsskatten,
Skål!

En visa med simpla rim blir min futtiga gåva,
till poeterpunktess-és självklara supernova!
Hommage,
Mäster O., denna hyllning får räcka som gage,
lön och salva på såren för mödan,
courage!

Tjugosex det är en guldålder för män,
som icke hunnit bli riktigt gubbsjuka än!
Skål,
Mäster O., skål för att damerna ska köpa poängen,
utan att gnälla över mognaden och den rimmade refrängen,
Skål!






Fri vers av Janjohan
Läst 1557 gånger
Publicerad 2006-04-06 19:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
skål ta me fan, skå!l =)
2006-04-07

  sol
äh, män blir gubbsjuka först vid femti...!
hälsa grattis...
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan