Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord lindrar-barnet är helt dött ändå

tvunget genom smala ögon
läser jag om din, min, någons förlust
lyssnar till
smärtsamt viskande klagor
mellan refrängerna vi kallar prat

begripligt blir att
du, jag, vi och dom
har förlorat
och söker respiration igen

ingen av oss är
riktigt ensamma
i ensamheten


© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-04-06 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander