Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När december har passerat

Som spökflickorna på Ulvhäll
är jag hemsökt
jag tror att det är du

Det sista året har kommit
ett mörkbrunt piano
och jag komponerar min sista låt

Jag vill dit allting är tomt
det kanske är dags att gå
sanningen stämmer inte alltid
så jag blir en spökflicka
jag också




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-02 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP