Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text o foto: Lindha W Gustavsson


Ingredienser till livets kaka

Drömma
Vilja
Planera
Våga
Testa

Blandas väl o avnjuts
balanserat i livets olika
skeden….




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-03 14:10



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Baka samma kaka men med olika ingredienser ;.) Jag bakade en ordkaka för länge sedan men inte som din *ler*
Fint ordat/ kram
2014-12-08

    ej medlem längre
Vilken underbart fint balanserad kaka, smakar säkerligen mycket godhet.
2014-12-06

  Lena Karman
Vackert och positivt, tack!
2014-12-06

  Änglaögon
Positiv och livsbejakande rader.
2014-12-05

  Palett
Bra ingredienser i denna livets kaka!
2014-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ett bra recept...tack...
2014-12-04

  Lars Hedlin
Härligt! :)
2014-12-04

    ej medlem längre
Det låter bra!
Fin bild också...
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson