Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och här hittar ni en filmatisering av dikten, som några av mina elever gjorde: http://youtu.be/8Z1Qu-0Zvdw


Demoner

Det går en dåre runt i mina skor
Hans namn är vansinne och hans lust till
livet är inte stor

Han ler och vinkar åt alla förbannade nickdockor
Kaoset i hans inre drivs på av tickandet från all världens klockor

I en galen värld där kaoset förtär din själ,
kan skalet till en krossad själ aldrig le…
Den gapskrattar åt kaoset runt omkring.




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP