Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och nu

Det är inte vansinne förrän lågan möter bensinen,

det är ingenting fram tills att det är allting,

en fallande byggnad är fortfarande en byggnad,

mellan fallet och landningen finns ingenting.

Orsak och verkan är en inbillning,

före och efter är aldrig mer än nu och nu,

nu en byggnad, nu ett fall, nu en landning,

vad förväntar du dig att finna när du letar efter tomrum?




Övriga genrer av A.F.M
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-12-04 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M