Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så var det då


....Jag har levt så länge

Jag har levt så länge
att

jag växte upp
med kallvatten
dock från en kran

Jag växte upp med
en gammal järnspis
som värmekälla

Jag växte upp
då man värmde vatten
på järnspisen

Jag växte upp när man
man hade vinterfönster
med vadd emellan fönsterglasen

Jag växte upp då
man satt på
utedasset och läste damtidningar

Jag växte upp när
man använde telefonkatalogen
att torka sig i baken med

Jag växte upp
då man tvättade stortvätt
ute på gården då sommaren kom

Jag växte upp
då skolan krävde
att man skulle plocka bär till skolköket

Jag växte upp
då alla spelade spel
kinaschack, fia med knuff och monopol

OCH LIVET VAR ETT STORT ÄVENTYR I NATUREN






Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-05 13:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Känner igen det mesta.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP