Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd.

Jag längtar
till din närhet
ditt skratt
dina leende ögon

Jag längtar
till hettan
njutningen
din varma famn

Jag längtar
till känslan
samförstånd
samhörighet

Du är så långt borta
fast du ligger alldeles intill.

© Kajsa




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-07 07:57



Bookmark and Share


  Amari
Gapet kan vara enormt,
trots att man delar säng.
Och inte alltid så lätt att ta sig ur, eller laga.
2015-08-23

  Connie
Jättebra beskrivet! Igenkännande!
2014-12-15

  Quasimodo
Talande och starkt om avstånd!
2014-12-07

  Ronny Berk
känslosam; beskriver ensamheten i tvåsamheten ...
2014-12-07

    Bo Malte
hmm....
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP