Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfråga

Älska
förlåta
och sen glömma?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-07 10:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Älska, ja.

Förlåta, kan vara svårt men man kan försonas med det som hänt, ta lärdom och gå vidare.

Glömma, minnena finns kvar både glädje och sorg.
2014-12-14

  Lars Hedlin
I själen finns alltid minnet kvar....
2014-12-07

  Angel of love
Är det ända rätta.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP