Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--------


Regnet

Regnet dimper ner på min panna,
mina minnen kommer fortfarande i¨håg

tanken på det \"forna\" \"vi\" dunkar i mitt huvud,

efter regnet kommer solen,
solen
som
aldrig
varit sig lik efter dig




Fri vers av Arte
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-04-06 23:55



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vemodigt vackert..tycker mycket om slutet.
2006-04-07

  yoyyo
Vackert.
Och slutet är perfekt
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte