Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad tant

En gång det hände sig som så:
(vidden av detta kan nog få förstå)
Tanten blev förälskad, det sa klick,
det hela skedde på ett ögonblick

På rosa moln flöt tanten fram,
blev en Dam, en underskön Madame
med en sällan skådad grace och värdighet -
en helt oanad och ny färdighet

Det konstigaste var ändå
hur det kom sig att bli så;
i tantens värld var allting annorlunda
det var ju en fråga att begrunda

För plötsligt var hon vacker, stark,
skred fram överallt, på gata, i park
Och allt var sant för så det är
att vara så där riktigt kär

© Mia Bergenheim




Bunden vers (Rim) av Mia Bergenheim
Läst 630 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-08 17:16



Bookmark and Share


  axveronika
asså den här tanten hon e bara för underbar
jag hoppas verkligen att objektet för kärleken förstod vilken vinstlott han dragit
2014-12-14

    Lars J
Kärleken ser inga åldrar, jag har en moster som är 78 år och hon är förälskad just i denna stund, visst är det fantastiskt! :-)
2014-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken gör alla vackra, både inuti och utanpå!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim