Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi spelar kort, eller älskog

Vi spelar kort och efter den första
artighetsrundan som kanske tar ett år
eller så förändras läget och
hur det är blir du som
förbytt; jag försvinner

i det som inte får vara, inte får
kännas

och vi spelar kort, eller
älskog, eller hur man nu gör och
jag vill så förtvivlat men de där
spelen kom liksom

emellan;
en saga
och fortfarande

min längtan till de fria
vidderna, de öppna haven, de
rödskimrande dimmorna, solnedgångarna,
månspelen, de rökiga tågkupéerna, de
främmande länderna;

kärlekens rostrosa
bo




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-04 23:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den är fin den här du ! Gillar inte heller spel. Spel är fel.
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim