Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uniform

Surret i mig ökar, och
det är alla instängda smärtor, alla
oupplevda liv, all undangömd glädje, alla
oälskade kärlekar
Det är alla kontrakt, och alla
regler, det är allt
som begränsar, sådant
som kräver

Och där står jag i duggregnet, och
känner det sövande gråa; det
som i vår strävan, i våra försök
får oss att klä våra själar

i
uniform




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-04 21:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oälskade kärlekar. Tycker särskilt om dubbelheten här. Så fint formulerat.
2019-10-07

    ej medlem längre
Fint med uniformer - fast kanske inte just för själen!
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim