Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför egentligheten

(sluter,
håller för)

har
det
alldeles
förträffligt

(målar världen mild,
sådär som jag
önskar)

utanför eller
inuti
egentligheten

(uppblött papper, bläck
mönsterlekar,
färg och form)

 

++++

 

Som jag skiter i
egentligheten, egentligen, det enda
jag bad om var

verkligheten

(i en utstuderat hygglig
form)




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-07 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim