Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskäran doppas; silverskimrar

slumrande, blåflytande
lummig; målar fram tider,
lusta och minnet

flyter vid
randen,
                  existensen;

ur havet, ur urberget, klippan och
solen; urmodern
stark, skälvande het, min
kärlek; min eld men

spegelbilden glider, svartnar
i kanten, månskäran doppas;
silverskimrar, nynnas,
viskas för evigt, viskas
i vass




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-29 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim