Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika förvånad ( tanka )



man är ej beredd

på kärlekens början,


man sörjer förvånat

dess slutliga död,


trots långt vissnande innan




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-08 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran