Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland engångsvarelser


Bland engångsvarelser gömmer jag mig,
ansikte och röst i vadderande lögner och pynt.

Bland jidderautomater fördriver jag stunden,
hjärtlös och inbunden.

Bland engångsvarelser är jag född och uppburen,
men! Någon har givit mig nyckeln till buren.




Fri vers av Janjohan
Läst 286 gånger
Publicerad 2014-12-09 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan