Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återkommer senare ikväll ...


Livets möjligheter handlar om prioriteringar ...

,,, så som till exempel 
när det kommer till mig själv
och mitt eget livs möjligheter
just här och nu för stunden
då jag ska ägna kvalitetstid
åt min älskade dotter
som kommer på besök en stund strax ...

Det har för mig
allra högsta prioritet!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-09 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, så som det skall vara!
2014-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar din prioritering...barnen är viktigast, hur gamla de än blir...
2014-12-10

  Ingrid Trolle
Självklart skall
hon prioriteras
2014-12-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant så, det finns alltid, alltid, ett val, och man prioriterar utefter det.
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP