Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huvudvärk


Orkar inte skriva

Orkar inte skriva nåt idag
känner mig så väldigt svag...
känns som huvudet krympt tre nummer
känner mig som en idiotisk dummer...
orden de vill inte komma ut
verkar som ordförrådet tagit slut...
men någonstans långt där inne
finns trots allt något i mitt sinne...




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-10 12:52



Bookmark and Share


  Connie
Kram <3
2014-12-16

  Angel of love
De kommer tillbaka, kram till dig.
2014-12-10

    ej medlem längre
Keep going! Kram
2014-12-10

    Bo Malte
...*L*...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP