Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shitbook

Slantarna rullar in. Man sätter sprätt på skiten och tar några steg tillbaka för att se sitt verk på lite avstånd. Det hela är motbjudande. Denna förbannade kommers. Smutsiga pengar. Ett teknologiskt samhälle som alla tycks dyrka mer än livet själv. Den digitala revolutionen tycks inte ha någon ände. Allt bara fortsätter att växa. Skit som vi inte egentligen behöver. Och allt ska framhållas som oumbärligt för ett liv i 2000 talet. Appar på appar, mappar av skit. Uppgradera dig. Varför? Det är den nya grejen. Och alla vill ha den nya grejen.. Med ett snett flin laddar vi ner ännu en i följden av onödiga skitgrejer som nu tycks så förbannat oumbärligt för den moderna människan. Ingen ifrågasätter det nya. Det nya är rätt. Även när det är fel är det rätt. Ingen bryr sig så länge pengarna rullar in. Och är du black tar du endast ett snabbt sms lån. Vi betalar imorgon heter det. Skulderna växer. Tomheten växer. Skiten växer. Hela din existens är i obalans. Och vad Fan tänker du göra åt saken. Det kan jag tala om för dig. - Inte ett heligt piss!




Prosa av Lento Assai
Läst 270 gånger
Publicerad 2014-12-10 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra eftersom det stämmer.
Håller med dig till 100%.
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai