Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uber

Du är kall
Överlägsen
Intellektuell
Understimulerad
Äcklad av din nästa
Världen är så smutsig
Ovärdig
Ovärdig dina rena steg
Ett tillhåll för byrackor
En sorts oordning som gör dig alldeles matt
Hur fan kan dom vara så små
Så eländiga
Så enfaldiga
Du triumferar
Du blåser i ditt horn
Du blåser dina terser
Äcklad av dina undersåtar




Fri vers av Lento Assai
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-27 16:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, så kan det kännas ibland.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai