Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till G


stora ögon
i mörkret
tassar tyst
mot mina små
slingrar sig in
i mina blå
blonda tottar
buffar magen
hår runt finger
landar dagen
släcker
stora ögon blå
ensam kvar
med mina små




Bunden vers (Rim) av Veven
Läst 383 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-12 07:57



Bookmark and Share


  aol
Underbart smeker dikten borrar sej in mot hjärtat, tack,
2014-12-15

    vivans
Så vackert och ömsint man blir varm i hjärtat
2014-12-13

  Connie
Gud så bra!
2014-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla i orden...mycket fint...
2014-12-12

  Lars Hedlin
Gillas mycket! ;)
2014-12-12

  Anya VIP
Vacker kärleksförklaring tassar fram i denna fina. Håller med Stefan...uppläget är bra!
2014-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-12-12

  Stefan Albrektsson
Vackert och kärleksfullt! Gillar de korta "utelämnande" radbryten och de väl invävda rimmen! Fint!
2014-12-12

  Nanna X
så fin : )
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven