Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
United we stand


Vinterstorm 2014

Alexander

Markerna hukar, rymden tiger still
Bävan, förväntan, vill och inte vill
Doftar snö, ser dagen tappa färgen
Vet att du finns där bakom bergen
Alexander, kom och svep mig bort
Väntan, längtan, outhärdlig om än kort
Storm, inferno, orgie av kraft och lust
Låt oss så mojna i en sista pust
Alexander, du som själar kan befria
Blås vägen fri för ljusdrottning Lucia




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-12 17:03



Bookmark and Share


    tramp
mustigheten finns där, bra skrivet om stormen som for över hustaket nu om natten !
2014-12-13

  Angel of love
Gillar skarpt!!
2014-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig text...gillar slutet...
2014-12-12

  Ronny Berk
stormsäker poesi med mänsklig anknytning ; ett intressant inlägg i ...
2014-12-12

  Tess74
Å vad jag tycker om denna
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP