Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 av mina ångestdikter.


VAD SKER?


Stängde dörren
socialmedias dörr.
Drog ur sladden
modemet svartna.
Panikångesten
smattrar mot fönstret.
Måste befria
tankarna dränker
mörkret sväller
julen gnäller
på uppmärksamhet.

Behöver fokusera
på att kunna
manövrera
runt.
På gränsen till
kollaps.

Har aldrig känt mig så
osynkad.
Vill harmoni.
Ställer om kroppen
kan det vara
detox?

Vill ha rent intag
svårt i miljöförstörd
tillvaro.
Gör mitt bästa
mår skit.

Vad är det som sker?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-12 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar