Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärr.

 

Mina ärr är ej synliga för ögat
Mina ärr finns på insidan
Mitt hjärta är deras gömställe
Och jag försäkrar er
De är gömda djupt in i köttet
De är en påminnelse
En påminnelse om att människor
inte alltid är så trevliga mot varandra
En påminnelse om att jag överlevde
En påminnelse om att aldrig ge upp

 

 

© December 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-12 21:38



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Ja så är det..vi känner dom andra glömmer..för oss kommer de alltid leva kvar
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP