Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldersnoja

Och i min åldrande

kropp

instängd

Sitter ännu en

smal ung snygg

tonåring

som skriker

efter den

befrielse

som aldrig

kommer




Fri vers av Roger VIP
Läst 443 gånger
Publicerad 2004-09-02 22:31



Bookmark and Share


    Idun 1
din beskrivning av en ungdom i ett lite
mognare skal. Visst har vi kvar vår ungdom
inom oss oavsett hur gamla vi är på utsidan.
Kram till dig...

2004-09-07

    MSL
I mina ögon är du ung och snygg. Skönhet kommer innifrån, från samma plats om din texter.
2004-09-04

    MSL
Du är fortfarande ung och snygg i mina ögon.
Skönhet kommer innifrån, från samma ställe som dina texter.
2004-09-04

  Roger VIP
Inte fan har min glöd svalnat. Den brinner värre än någonsin. Tro inget annat!
2004-09-04

  Jenny*
jag hoppas att jag känner likadant när jag är 38. att glöden aldrig svalnar.
2004-09-03

    Göte Holmlund
och bekräftande avlyssnar sinnena utan förvrängningar skaparens intentioner
2004-09-02

  Anette Blomberg
ungdomen ser i dig som äldre...var tid har sina våndor. Bra skrivet som en normalisering i den pågående debatten, inte minst.
2004-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP