Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://youtu.be/W65wPvfokWw


Tårarna

 

Du har slutat torka dem
För du vet
De upphör aldrig att rinna
Livet är ett ondsint spel
Där du aldrig tillåts vinna
Du är född och ska dö
I helvetet
Alla djävlars tjänarinna
Olyckliga, ditt namn är kvinna!

En gång i tiden
Trodde du
På nya, blommande vårar
Värme, trygghet
Ingen mer som stjäl, som sårar
Men nya svek
Väntar alltid på de dårar
Som inget annat har än sina tårar

Du har slutat tro på den
Framtiden
Den bara ger ännu mer
Åt dem som har
Som håller hårt och aldrig ger
Du bär dina juveler stolt, fast ingen ser
Du vet ju att din pärlcollier
Förintas varje gång som solen ler

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-14 00:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Syndafloden har ingenting med vatten att göra, även om också vattnet är på väg att såväl förgöra oss som försvinna som källa till liv.
2014-12-14

  Tess74
Fan så bra du! No more skrivkramp här inte
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP