Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet ju att du finns i verkliga livet ... Det där livet jag ej tar för givet ... ... men du finns inte här hos mig när jag behöver dig ... Men jag väljer att tro på dig, att du finns o kommer till mig ...


I mina vackraste drömmar ...

... såväl livet
som hoppet om framtid
mig genomströmmar ...

Bjuder upp till dans
med löfte om en chans
till att du stannar kvar
och inte flyr 
inför risken
att förlora mig ...

Vågar ej
berätta
hur jag verkligen mår
för att ej oroa dig
och störa din sinnesfrid
tillsammans med mig ...

... för att få
förbli nära tätt intill
ännu en tid ...

Den tid
jag behöver 
för att läka mina sår
innan allt är över ...

... så att jag får
möjlighet att stanna kvar
ännu många år ...

... för ett lyckligt liv
tillsammans med dig
jag älskar 
och
så innerligt vill 
men jämväl
så mycket mer där till ...

Men just här och nu
du fattas mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-12-14 06:42



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert längtansfullt skriftat i sorg.
En text som bär
2014-12-18

  Nina Nightwish
Berörande och vackert
2014-12-18

  Rozsi.kovacs

Vacker
2014-12-15

  Ingrid Trolle
Jag blir så berörd
och illa till mods, när
jag ständigt läser om
din ensamhet och att
nu se att vi är många
som lever ensamma
är ändå mer nedslående.
Det är min förhoppning
att alla skall finna någon
som de kan dela sitt liv med.
Dock finns det många som
har en tvåsamhet men ändå
är ensamma.
Önskar alla lycka och framgång
med letandet efter en vän.
2014-12-14

    ej medlem längre
Som alltid finner jag välskrivna ord kring livets djupare synapser när jag tittar in här. Dina rader känns för mig ofta som lite balsam för själen. Tankar som de flesta nog bär med sig utan att egentligen våga lyssna på rinner som porlande bäckar längs tillvarons landskap i ditt arkiv.
2014-12-14

    Ken Cassel
Välkommen i de ensammas klubb, Peter
Vi är några stycken nu
För utan en kvinna vid sin sida så har man det inte lika kul
Det är bara att inse

Allt gott till dig

Ken
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP