Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom*Bäst

Gifte sig med Prinsessan på Ärten

Fick Monopol på Älsklings*Rätten

Ärtsoppa*

Åt soppan varje Dag

Försvann från sin Balkong

Som en Stor Luft*Ballong

14/12-14 Av*I.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-14 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så länge sen jag åt ärtsoppa så jag bara måste till nästa vecka köpa ärter, fläsk å lägga blöt!
2015-02-13

    Sefarge VIP
Stackarn.
Vilken blåsning!
:)
2014-12-15

    Dan Myrbeck
Ja, det är faran med vår kära ärtsoppa! Vet du vilken rätt som är poeters älsklingsrätt?
2014-12-15

    ej medlem längre
Ja så kan det gå om man äter för mycket ärtsoppa!
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg