Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilse ikväll

Jag hade föresatt mig
att vandra den smala vägen
ryggsäcken omsorgsfullt packad
för oförutsedda lägen

du hade målen i sikte
riktningen på kompassen
över den vida slätten
genom de trånga passen

men låt oss gå vilse ikväll
vinna eller förlora
låt oss gå vilse ikväll
chanserna är rätt så stora

att vi finner de okända vägar
som leder mot nya äventyr
låt oss gå vilse ikväll

vägar är alltid vägar
den smala eller den breda
och vi vet trots allt ganska lite
om målen dit de sägs leda

nu står vi här som två barn i ett vägskäl
och har glömt vilken väg som leder hem
det är ändå försent att avsluta leken
gissa vem som är vem

så låt oss gå vilse ikväll
vinna eller förlora
låt oss gå vilse ikväll
chanserna är rätt så stora

att vi finner de okända vägar
som leder mot nya äventyr
låt oss gå vilse ikväll





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-04-07 14:40



Bookmark and Share


  sol
jaaaa!!! VILSE... känner jag när jag läser!
visst saka man trassla omkring lite sådär spännande på olika vägar med olika packning, olika följe... det skapar spänning och liv... ser den här texten som "släpp kontrollen"... snyggt... gillar den starkt...
ni hittar nog.. :)
2006-04-11

    Louvisa
Du går inte vilse i varken språk, innehåll eller melodi
underbart melodiskt
det vore skönt att gå vilse en stund till musik
2006-04-08

  kath
en alldeles underbar och varm text ......... skulle vara skön att höra med musik till
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP