Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

04:08

klockan 04:08 har jag fortfarande inte somnat
jag stirrar upp mot taket som jag inte kan se
i mitt mörka rum
en enda tanke
"varför?"
sår ett frö som bildat brännässlor inuti mig
och jag springer längre och längre in i mig själv
för att komma undan

jag kan inte sluta springa




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-14 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina