Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgivenhet

Jag orkar inte längre...
ensamheten tär
på mitt hjärta
som jag
inte längre har...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-14 16:57



Bookmark and Share


  Connie
Djupt berörande, så igenkännande!
2014-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP