Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Sista Bilden*på min*Kära*Katt*Rasmus*



Du Myser*Poserar vid min spis

En Onsdags*Kväll

Som den *Vackraste*Katt*Modell*

TACK*Rasmus för Alla*UNDERBARA*BILDER*

FOTOGÉNIQUE***SMART***

i mitt*Hjärta*finns du*RASMUS***


15/12-14 Av*I.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-15 16:28



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Ååh lilla misse, det är så svårt när de lämnar oss kram
2014-12-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Finfin bild
på katten Din...
Och talade text!
2014-12-20

    Sefarge VIP
Kärlek till en trogen kompis
Finns alltid kvar därinne.
Som ett vackert minne
I ett saknat sinne.
En längtansgod
Solljus Dikt
Tack!!!
2014-12-15

    Dan Myrbeck
Ja har tänkt på dig och din katt i helgen. Det är tråkigt att människors och djurs livslängd är så olika.
2014-12-15

    ej medlem längre
Så fin bild på din lille kisse, förstår att du sörjer honom mycket...
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg