Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

373. Gnistan



Den trånga porten
är totalt öppen
Jesus har älskat världen
tillbaka till Gud
Fått jorden att lyfta
mot himlen

Anden bryter igenom det begränsade
Det finns en yttersta räddning
för världen
en tillit till det outsägliga
En dag skall Gud reparera
sin skapelse

Längst in i vårt innersta rum
finns en glödande gnista
Den finns där
och låter sig aldrig utsläckas





Fri vers av Maria T
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-15 21:00



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Kanske är det så att Gud reparerar sin skapelsen när vi ber till Honom!
2014-12-15

  aol
Så är det jaget kan aldrig dö,
2014-12-15

    ej medlem längre
Nej, vi hör evigheten till i våra själar!
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T