Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anna sluta slå på mig... :(


Aj!

Med knutna nävar slår du på mig,


och med ett brustet hjärta


tar jag emot dina slag och ler




Fri vers av The Third Poet
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-04-07 16:43



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Väldans bra!
Så skulle jag nog också göra(gör?) om jag blev slagen... Falsk leende...

Även om den är kort så förklarar den så bra och detaljerat på nåt vis.
2006-09-16

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Väldigt kort och fin, trots de få raderna får du fram precis det du vill..
Kram Jenny
2006-07-10

  Lilla trollet
Mycket fint, snyggt, målande bild jag fick upp i huvudet. Får man ingen respekt i ens förhållande så leave it! Men men, den va fin.
2006-07-08

    BrokenHearted
väldigt talande....ta ingen skit, stå för den du är, och alla är vi värda att om inte bli behandlade med kärlek, så med RESPEKT iaf!
2006-04-09

  yoyyo
wow. detta var vekligen talande. snyggt
2006-04-08

  The Chosen One
bra skrivet
2006-04-08

  Julia B
Inte ta sån skit :(
2006-04-08

    Louise B
fint skrivet.
2006-04-07

  KristinaE
Du skrev mina tankar som jag inte ville skulle komma över mina läppar, om min vän från Götet!
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet