Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskans behag

Minnen kommer
minnen går
lycklig den som glömma får.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-16 14:21



Bookmark and Share


  den nakna poeten
är det inte det ena så är det
det andra smärtan får man
lära sej att leva med

bra skrivet och utryckt kort
med mycket innebörd i
Bravo !
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP