Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Intet gjord

jag ska dö




en dag ska jag faktiskt dö






jag kommer att dö

jag kommer verkligen det



på riktigt



en sekund
utan historia

och
att dö




Prosa av Shush
Läst 384 gånger
Publicerad 2014-12-17 08:03



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2015-09-19

  fröken ingenting
fantastiskt
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Shush