Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika gärna vara död

Inte ens döda människor minns sig själva.

Jag vet att jag borde minnas mig själv.

Det är något vagt som gömmer sig där borta.

Om jag hittar dit kanske jag hittar ett minne.

Jag tror jag hör ett brus, jag tror jag ser en kontur.

Men inga färger har vågat visa sig än.

I mörkret och i glömskan kan jag lika gärna vara död.

Jag minns inte om jag är död eller döende.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-12-18 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M