Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11/8, 10/8


Workshop - en drömraga

 

Känner mig urgammal på dramakursen

som om jag inte längre hör därtill

för jag har sålt mitt smör och missat bussen

och jag vet inte längre vad jag vill

 

Jag fnittrar inte mer i mörkret

jag kan väl slappna av min arma kropp

men tankarna, fast jag minsann försöker

för dessa kan jag inte sätta stopp

 

Jag hoppar inte mer i våningssängen

tar dock emot ett skadat gossebarn

som brutit armen när han föll i svängen

nu är han halvvuxen, snart stora karln

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-18 08:08



Bookmark and Share


  axveronika
fina fragment som du sammanfogat för oss att se genom
2014-12-23

    med viss svårighet!
det känns sorgligt, och ömsint, mitt bland tidens gång
2014-12-20

    prima donna
tick tack tiden växlar upp accelererar och gör en omkörning där jaget står gapande och inte fattar vad som hände...så känner jag när jag läser detta
2014-12-19

  TrollTörnTrappan VIP
Sådär har jag också känt mig på dramakurser särskilt - både de oavspända tankarna och inte minst att jag är från en annan tid eller borde ha bestämt mig vid det här laget...
2014-12-18

    Lars Gullberg



Så fint och sårbart
poesi är våra hjärtans blommor
som vi ger vatten här

knoppar brister
må de slå ut igen

Kram din vän Lars
2014-12-18

  Anya VIP
Jaa jag känner mig också urgammal...håller med Katarina här. Tycker om sista strofens bild av att man tar emot någon som är vuxen... Känns igen.
2014-12-18

  Stefan Albrektsson
Alienation och växa upp/ur läser jag in i texten. Och ditt handsäkra rytmiska sinnelag och rimmande imponerar som alltid!
2014-12-18

    ej medlem längre
Ibland vill man bara frysa tiden....så man hinner begripa vad som händer.
Fint.
2014-12-18

  Veven
vemodigt klurig, tidens framfart...
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X