Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har hänt med TOMTEN?

Tomten fixar, tomten donar.
Paketen han kanske klonar.

Renarna det har han två.
De är slitna, de är grå.
De vill nog i pension gå.

Nu han nog en skoter snart har.
Han då flyger och far.

Tomten han är så modern.
Han är hemma på teknik som
gjort mången människa rik.

Tomten han har även fin mobil.
Han ringer och messar, det med stil.

Gröten vill han inte ha.
Men med tacos vore det bra.

Han vill inte läsa bok med pärmar.
Nej han läser nog från skärmar.

Huvudsaken är att Tomten kommer åter.
Vi honom för det moderna förlåter.

GOD JUL!






Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-18 20:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut!
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP